Σχετικά με μας

Λίγα λόγια για το Barista-expert.gr

Το Barista-expert.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 στην Ελλάδα μετά απο εμπειρία 25 και πλέον ετών στον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Eίναι αναπόσπαστο κομμάτι της "Δερπάνης Εξοπλισμοί Καταστημάτων" με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έμφαση στο κομμάτι της παρασκευής και του σωστού service στον καφέ στα Cocktails & στο κρασί.

Δεν σταματάμε εκεί όμως !!

Επικεντρονώμαστε στη διατήρηση και προμήθεια προϊόντων κορυφαίας ποιότητας απο τον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού δίνοντας σας λύση σε όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν σε σας αλλά και στους χώρους που εργάζεσθαι με γνώμονα παντα το τετραπτυχο της φιλοσοφιας μας

  • Ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
  • Ανταγωνιστική τιμή
  • Άμεση παράδοση
  • After sales service

Παράλληλα αναπτύξαμε  ένα άριστο τμήμα Service και Ανταλλακτικών για τεχνική υποστήριξη με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το Barista-expert.gr απευθύνεται στον επαγγελματία του Ξενοδοχείου του Εστιατορίου του Cafe του Bar αλλά και στον απαιτητικό οικιακό χρήστη, με προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες και πλέον σεβαστές μάρκες στον κόσμο.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες του χώρου που ερευνούν συνεχώς την εγχώρια και διεθνή αγορά, προς αναζήτηση νέων και συναρπαστικών προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να εξοπλίσετε την επιχείρηση σας με τον καλύτερο και ποιο σύχρονο εξοπλισμό στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Ξενοδόχοι Εστιάτορες Chefs Baristi & Bartenders θα έχουν το απόλυτο εργαλείο στα χέρια τους μπαίνοντας στην σελίδα του Barista-expert.gr

Εσείς ζητήστε αυτό που χρειάζεστε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να επικεντρονώμαστε στη διατήρηση και προμήθεια προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, στην υψηλή αξιοπιστία και στην άριστη εξυπηρέτηση.

θα δείτε την κουζίνα του εστιατορίου ή τον χώρο του ξενοδοχείου σας με άλλο μάτι με την συνεργασία και την προμήθεια των προιόντων που θα αγοράσετε απο μας.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και θα βρείτε προιόντα για να φτιάξετε και να σερβίρετε τον καλύτερο καφέ τα Cocktails καθώς και αξεσουάρ για την σωστή διατήρηση και το service των αγαπημένων σας κρασιών.

Δείτε τα προϊόντα μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα του Barista-expert.gr