Chemex CM-6A Classic Καφετιέρα Drip Γυάλινη 6 Φλιτζάνια

CM-6A

Νέο προϊόν

Η απλή λειτουργία και η αισθητική κομψότητα συνδυάζονται για την ιδανική εκχύλιση καφέ με πλούσιο σώμα και πλήρη γεύση. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσωρινά μη διαθέσιμο.Η παραγγελία σας θα κρατηθεί ως backodrer.

40.50 €

-10%

45.00 €

Άλλες πληροφορίες

Chemex CM-6A Classic Καφετιέρα Φίλτρου-Drip Γυάλινη 6 Φλιτζάνια

Η απλή λειτουργία και η αισθητική κομψότητα συνδυάζονται για την ιδανική εκχύλιση καφέ με πλούσιο σώμα και πλήρη γεύση. Η καφετιέρα Chemex Classic είναι ταυτόχρονα κομψή αλλά και ευέλικτη - έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καφέ με πλήρη γεύση και μεγάλη καθαρότητα στο φλιτζάνι. Με την κλασική καφετιέρα CM-6A, έξι φλιτζανιών της Chemex μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε ποιοτικό καφέ για 3 με 4 άτομα.

Η καφετιέρα Chemex εφευρέθηκε το 1941 από τον Dr. Peter Schlumbohm. Κατασκευασμένη από μη-πορώδες, βοριοπυριτικό γυαλί και με λαβή από ξύλο και δέρμα, παράγει καφέ χωρίς να προσδίδει καμία ξένη γεύση στο τελικό φλιτζάνι. Η καφετιέρα Chemex είναι μόνιμο έκθεμα στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης και σε άλλα γνωστά μουσεία.

Η καφετιέρα Chemex® αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι, πυρίμαχου γυαλιού υψηλής ποιότητας σε σχήμα κλεψύδρας. Το παραδοσιακό μοντέλο CM-6A της Chemex είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για την παρασκευή ποιοτικού καφέ, στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει την ξύλινη λαβή και το δερμάτινο κορδονάκι. Η ξύλινη λαβή λειτουργεί θερμομονωτικά και είναι πολύ χρήσιμη για τον ασφαλή χειρισμό της καφετιέρας όταν αυτή περιέχει καυτό καφέ.

Λίγα προϊόντα στη σύγχρονη ιστορία μπορούν να ανταγωνιστούν την καφετιέρα Chemex, όσον αφορά την άψογη ενοποίηση σχεδιασμού και λειτουργικότητας και για αυτό το λόγο αποτελεί έκθεμα σε πολλά μουσεία και έχει θέση σε πολλές λίστες με τα καλύτερα προϊόντα του αιώνα.

Χαρακτηριστικά:

  • Κωνικό σχήμα: Προσφέρει ισορροπημένη εκχύλιση και ευκολία στη χρήση
  • Μεγάλο στόμιο: Εύκολη χρήση με χάρτινα φίλτρα και απρόσκοπτη ροή του καφέ
  • Βοριοπυριτικό γυαλί: Δεν επηρεάζει τη γεύση στο τελικό φλιτζάνι και προσφέρει εύκολο καθαρισμό
  • Γυαλισμένη ξύλινη λαβή: Ασφαλής χρήση όταν η καφετιέρα περιέχει καυτό καφέ
  • Χωρητικότητα: 880ml, ιδανική για την παρασκευή καφέ για 3 με 4 άτομα

Η καφετιέρα Chemex® CM-6A σε συνδυασμό με τα Φίλτρα Καφέ Chemex, προσφέρουν τέλειο καφέ. Καφές καθαρός, με πλούσια γεύση και σώμα αλλά χωρίς προσμίξεις, πικρότητα και ιζήματα. Ο καφές έρχεται σε επαφή μόνο με τα επιστημονικά σχεδιασμένα φίλτρα και το μη-πορώδες γυαλί. Με την καφετιέρα Chemex® μπορείτε να ετοιμάσετε όσο δυνατό καφέ θέλετε αλλά χωρίς καθόλου πικρότητα στη γεύση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για παγωμένους καφέδες αλλά και για την προετοιμασία καφέ για χρήση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Λόγω της καθαρότητας του, ο καφές που έχει παρασκευαστεί σε καφετιέρα Chemex® μπορεί να αποθηκευτεί και να ζεσταθεί ξανά, διατηρώντας τη γεύση του!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Chemex CM-6A Classic Καφετιέρα Drip Γυάλινη 6 Φλιτζάνια

Chemex CM-6A Classic Καφετιέρα Drip Γυάλινη 6 Φλιτζάνια

Η απλή λειτουργία και η αισθητική κομψότητα συνδυάζονται για την ιδανική εκχύλιση καφέ με πλούσιο σώμα και πλήρη γεύση. 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Δημοφιλή προϊόντα